Afspraak maken

Voor een afspraak op het spreekuur (consult):

Beltijden:

  • 8.00 - 9.30 uur
  • 14.00 - 15.00 uur

De assistente vraagt u soms naar de aard van de klacht. Dit om het spreekuur beter te kunnen indelen. Wanneer u vanwege meerdere vragen extra tijd nodig heeft, verzoeken wij u dit aan haar te melden. Dan houden wij daar zoveel mogelijk rekening mee. Wij streven er ook naar u steeds bij uw vaste dokter in te plannen.*

Voor een huisbezoek (visite):

Graag vóór 9.30 uur bellen als het gaat om een visite voor dezelfde dag.


 

*Assistentes vragen uit

Om u beter van dienst te kunnen zijn vraagt de assistente bij het maken van afspraken naar de reden van uw komst. Ze doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Bij het maken van een afspraak op het spreekuur wordt er standaard tien minuten tijd gereserveerd. Heeft u meerdere klachten of vragen, dan kan een dubbel consult worden ingepland. Wij verzoeken u vriendelijk dit bij het maken van de afspraak kenbaar te maken. U voorkomt dan voor uzelf teleurstelling en voor anderen een onnodig lange wachttijd. De assistentes kunnen u helpen bij het inschatten van de benodigde tijd. De huisarts zal zo nodig samen met u bepalen welke problemen voorrang krijgen en direct moeten worden aangepakt. Voor de andere minder urgente klachten kan altijd nog een vervolgafspraak worden gemaakt.

 

dokwest-naald